Nieuws

/ 09 mrt 17

Nieuwe XC60 van Volvo Cars biedt automatisch ondersteuning in gevaarlijke situaties

Premiumautobouwer Volvo Cars heeft aangekondigd dat de nieuwe XC60 – die zal worden onthuld op het autosalon van Genève – over drie nieuwe geavanceerde systemen zal beschikken om bestuurders te ondersteunen in gevaarlijke situaties.

lees meer
/ 01 feb 17

Volvo Cars wil u met de V90 Cross Country uw passie laten herontdekken

Premiumautobouwer Volvo Cars daagt met de V90 Cross Country-campagne het publiek uit om hun passie te herontdekken.

lees meer

Volvo Cars onthult sportieve S90 & V90 R-Design-modellen

Volvo Cars heeft de door prestaties geïnspireerde R-Design-modellen van de nieuwe S90 berline en V90-break onthuld.

 

Blikvanger van de S90 en V90 R-Design is een geavanceerd sportchassis dat voor een energieke, wegstrelende rijbeleving zorgt.

 

lees meer
/ 01 mrt 17

Geen dodelijke auto-ongelukken meer in 2020

Technologie voor 360°-zicht is sleutel tot Volvo’s doelstelling

lees meer

CNG, HET SCHOONSTE ALTERNATIEF

Als u zowel voor het milieu als voor uw budget het beste wenst, is rijden op aardgas een zeer goede keuze. De nieuwe T5 Bi-Fuelmotor van Volvo rijdt op benzine en CNG (gecomprimeerd aardgas), het schoonste fossiele alternatief dat er bestaat. Deze krachtige motor garandeert rijplezier en biedt unieke ecologische en economische voordelen. Interesse? Bezoek dan uw dichtstbijzijnde Automobilia-concessie!

lees meer

Volvo kiest eerste gezin voor autonoom Drive Me-testprogramma

Volvo Cars maakt tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit het eerste gezin bekend dat deelneemt aan het Drive Me-project. Dit project omvat een grote praktijkproef in Zweden waarbij consumenten met zelfrijdende auto’s op de openbare weg gaan rijden. Volvo stelt in de ontwikkeling van de autonome auto de gebruiker centraal, want zij maken gebruik van de auto. Dankzij deze unieke benadering verwacht Volvo de ontwikkeling van autonome auto’s te versnellen.

lees meer

Nieuwe Volvo V90 nu ook beschikbaar als Bi-Fuel

Ook de nieuwe Volvo V90 wordt nu uitgebracht als Bi-Fuel. Hij is gebaseerd op dezelfde motortechniek als zijn voorgangers Volvo V60 en V70 Bi-Fuel en is een uitstekende variant voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijk alternatief in de premiumklasse. Het bereik op alleen gas bedraagt maar liefst 400 km. De wagen kan nu al bij Volvo Automobilia besteld worden.

lees meer

Volvo Cars voegt Microsoft Skype voor Bedrijven toe aan zijn 90-modellen

Premiumconstructeur Volvo Cars heeft aangekondigd dat het Skype voor Bedrijven, Microsofts toonaangevende collaboratieve productiviteits-app, gaat installeren in zijn modellen van de 90-reeks. Volvo Cars is de eerste autofabrikant die een dergelijke productiviteitstool lanceert voor in de wagen

lees meer

Salonperiode bij Volvo Automobilia

Geniet van gegarandeerde saloncondities bij uw Automobilia-concessie

lees meer

VOLVO DAYS IN DOMEIN VOSSENBERG 2016

Naar jaarlijke traditie opent Automobilia de deuren van Domein de Vossenberg om er het hele Volvo-gamma voor te stellen aan exclusieve saloncondities.

lees meer
/ 11 apr 16

Volvo wil starten met geavanceerdste experiment voor autonoom rijden in China

Volvo Cars, de fabrikant van premiumwagens, wil starten met het geavanceerdste experiment voor autonoom rijden in China, waarbij lokale bestuurders op openbare wegen autonoom rijdende wagens zullen testen in het dagelijks verkeer.

 

 

lees meer
/ 11 apr 16

Volvo Cars onthult stijlvolle en veelzijdige nieuwe V90

De langverwachte Volvo V90 werd vandaag onthuld in het Zweedse Stockholm. De stijlvolle en veelzijdige V90 is het nieuwste model in de 90-topreeks, naast de bekroonde SUV XC90 en de recent gelanceerde premiumberline S90.

 

lees meer
/ 11 apr 16

Volvo Cars' S60 en V60 Dynamic Edition: rijplezier met een extra designtoets

Volvo Cars start binnenkort met de productie van de speciale edities van de S60, Volvo's premium middelgrote vierdeursberline, en z'n expressieve broertje, de vijfdeursbreak V60. De wagens krijgen een aantal aantrekkelijke interieur- en exterieurupdates die een extra vleugje dynamiek toevoegen.

 

 

lees meer
/ 01 jan 17

XC60: DE FAVORIETE SUV VAN BELGIË

De favoriete SUV van België, de Volvo XC60 is nu tijdelijk beschikbaar vanaf  € 31.990, inclusief metaalkleur en Sensus Navigatiepakket. Wees er snel bij!

 

lees meer
/ 19 jan 16

Volvo XC90 is volgens Euro NCAP 'Beste in zijn klasse' in 2015

De rol van Volvo’s baanbrekende XC90 in het herdefiniëren van het SUV-segment is opnieuw bevestigd, deze keer op het vlak van veiligheid, een vertrouwd domein voor Volvo. Het model sleepte immers de 'Best in Class'-award 2015 in de wacht voor de 'Large Off-Road'-categorie én voor 'Overall Performance'.

 

lees meer
/ 12 aug 15

VOLVO XC90 WINT DE PRESTIGIEUZE RED DOT: BEST OF THE BEST AWARDS

De gloednieuwe Volvo XC90 heeft een sierlijke entree gemaakt. De luxueuze SUV-uitvoering is bekroond met een wereldberoemde, prestigieuze productdesignprijs. De geroemde Red Dot ...(lees meer)

lees meer
/ 12 apr 16

Volvo XC90 T8 Twin Engine laat concurrentie achter zich met 49 g CO2/km

  • De XC90 T8 Twin Engine is de krachtigste en schoonste SUV ter wereld
  • 49 g CO2/km, een gecombineerd vermogen van 407 pk*, 640 Nm, slechts 2,1 l/100 km en 43 km op elektriciteit alleen
  • De nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine is de enige SUV met 7 zitplaatsen, uitgerust met een benzinemotor, die 100 % fiscaal aftrekbaar is op de Belgische markt.
lees meer

Zlatan Ibrahimovic neemt afscheid van het Zweedse nationale elftal in nieuwe Volvo V90-film

Een tijdperk is voorbij, een ander begint: Zlatan Ibrahimovic neemt afscheid van het Zweedse nationale voetbalteam in de nieuwe Volvo V90-film.

lees meer

Volvo Cars wint Brand Design Language Award 2016

De internationale jury voor de Car Design Award heeft de bijdragen van Volvo Cars aan autodesign erkend door de Zweedse autofabrikant als winnaar van de felbegeerde Brand Design Language Award 2016 aan te duiden.

"Wij zijn trots deze erkenning te mogen ontvangen voor ons designwerk van de afgelopen jaren. Toen we begonnen te werken aan de XC90 wisten we dat we de kans moesten grijpen om het merk Volvo Cars een nieuwe richting uit te sturen", zei Thomas Ingenlath, Senior Vice President Design bij Volvo Car Group, toen hij de prijs in ontvangst nam tijdens een ceremonie in Turijn, Italië.

De nieuwe XC90, die de perceptie van datgene waarvoor het Zweedse merk staat en het potentieel ervan herdefinieert, was nog maar de eerste stap in het ontwerptraject onder leiding van Thomas Ingenlath, recent gevolgd door de lancering van de nieuwe premiumberline S90 en V90 break.

 

 

 

lees meer
/ 12 aug 15

DE XC90: HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

Wat hebben klinkende namen zoals onder andere Zlatan Ibrahimovic, de DJ Avicii, Axelle Red, Ozark Henry en Jeroen Meus met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal notoire Volvoliefhebbers en popelen van ongeduld om met de gloednieuwe Volvo XC90 rond te rijden.

lees meer
/ 11 apr 16

Volvo Cars geeft de V40 het nieuwe design van Volvo

Volvo Cars geeft zijn bestsellers V40 en V40 Cross Country het nieuwe design van Volvo voor het modeljaar 2017 met updates van de uitrusting voor het hele gamma.

lees meer