/ 28 feb 20

Een nieuwe generatie trucks

Met focus op zuinigheid en de chauffeur

Volvo Trucks introduceert een nieuwe generatie zware voertuigen

Volvo Trucks introduceert vier volledig nieuwe voertuigen, met een sterke focus op de chauffeursomgeving, veiligheid en productiviteit. “We zijn bijzonder trots op deze grote toekomstgerichte investering. Ons doel is om de beste businesspartner van onze klanten te zijn door hen nog concurrerender te maken en hen te helpen de beste chauffeurs aan te trekken in een markt die steeds moeilijker wordt”, zegt Roger Alm, President van Volvo Trucks. De  nieuwe Volvo FH, FH16, FM en FMX vertegenwoordigen ongeveer twee derde van de leveringen van Volvo Trucks.

De nieuwe Volvo FH

Volvo Trucks brengt de nieuwe Volvo FH uit met een volledig vernieuwde cabine, innovatieve veiligheidsvoorzieningen en een op de chauffeur gerichte werkomgeving. Een belangrijk doel van het nieuwe ontwerp is een productiever, veiliger en comfortabeler chauffeursleven onderweg.

Meer info over de nieuwe Volvo FH bij uw Automobilia-vestiging in de buurt >>

De nieuwe Volvo FH16

Volvo Trucks introduceert een nieuwe generatie van de Volvo FH16. Deze succesvolle combinatie van nieuwe veiligheidsfuncties, een op de chauffeur gerichte werkomgeving en de nieuwste technologieën maakt een verhoogde productiviteit mogelijk. De nieuwe uitvoering van het vlaggenschip behoort tot de volgende generatie voertuigen van Volvo Trucks, ontworpen rondom de chauffeur.

Meer info over de nieuwe Volvo FH16 bij uw Automobilia-vestiging in de buurt >>

De nieuwe Volvo FM

Volvo Trucks introduceert de nieuwe Volvo FM. Het vernieuwde ontwerp zit boordevol verbeteringen in de chauffeursomgeving en innovaties die een hoger niveau van comfort, veiligheid en productiviteit bieden. “De nieuwe Volvo FM biedt extra ruimte en een uitzonderlijk goed gezichtsveld. Het is de ultieme bedrijfspartner voor alle segmenten”, zegt Roger Alm, President van Volvo Trucks.

Meer info over de nieuwe Volvo FM bij uw Automobilia-vestiging in de buurt >>

De nieuwe robuuste Volvo FMX

Volvo Trucks brengt de geheel vernieuwde Volvo FMX uit met een nieuwe cabine, meer laadvermogen en innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Met een verhoogde voorasbelasting tot 20 ton en een tandemstel van 38 ton is de nieuwe Volvo FMX gebouwd voor de zwaarste omstandigheden en de meest veeleisende opdrachten.

Meer info over de nieuwe Volvo FMX bij uw Automobilia-vestiging in de buurt >>