/ 13 mrt 20

Geen opendeurdagen in Brugge, vestigingen gesloten op zaterdag

Naar aanleiding van de maatregelen die onze federale regering nam betreffende het coronavirus COVID-19 neemt Automobilia volgende acties.

Opendeurdagen Brugge uitgesteld

Wij waren er helemaal klaar voor. Onze opendeurdagen van 28 en 29 maart in Brugge waren tot in de puntjes voorbereid. We hebben gezien hoe we in Roeselare een massa tevreden mensen op de been brachten en keken vol verwachting uit naar de editie in Brugge.

Maar af en toe word je ingehaald door de actualiteit. Zoals u intussen weet, zijn er in dit land extreme maatregelen ter bestrijding van het coronavirus COVID-19 van kracht. Het is dan ook meer dan logisch dat we de opendeurdagen uitstellen tot een nader te bepalen datum. Want het allerbelangrijkste is uw gezondheid.

We hopen op uw begrip en zijn ervan overtuigd dat ook de komende weken de auto de motor van onze samenleving zal blijven. Hou onze sociale media in de gaten of breng een bezoek aan onze showrooms. Er zijn overal speciale acties op ons gamma nieuwe, stock- en tweedehandswagens, want uitstel is geen afstel.

Vestigingen op zaterdag gesloten

Door de maatregelen van onze federale regering zijn we eveneens genoodzaakt om op zaterdag onze vestigingen te sluiten. Concreet betekent dit dat de showroom en werkplaats van uw vertrouwde vestiging op zaterdag 14, 21 en 28 maart gesloten zal zijn.

Bij pech kunt u steeds terecht bij Volvo Assistance op het gratis nummer 0800 15 475.

U blijft welkom tijdens weekdagen of na afspraak

Als bedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid om u tijdens de weekdagen passend te ontvangen met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Ons team blijft tijdens de week voor u beschikbaar tijdens de gekende openingsuren. Indien gewenst kan er een afspraak worden vastgelegd.

Wij zullen er alles aan doen om onze prima service te vrijwaren in deze heikele periode.

We wensen jullie ondertussen een gezellige tijd in familiale sfeer toe. U bent onze motor is voor Automobilia nu nog relevanter, uw gezondheid gaat boven alles!