/ 18 mrt 20

Uitzonderlijke maatregelen naar aanleiding van COVID-19

Onze showrooms blijven dicht, de werkplaats is toegankelijk voor dringende gevallen en onder strikte voorwaarden zoals voorgeschreven en dit tot en met 5 april. U bent onze motor is voor Automobilia nu allerbelangrijkst: uw gezondheid en die van onze medewerkers gaat op dit moment boven alles.

Showroom gesloten

Nu de federale overheid bijkomende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19 heeft aangekondigd, sluiten wij onze showrooms. We blijven de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt opvolgen zodanig dat we de verspreiding van het coronavirus kunnen beperken. Dit betekent dat er tot en met 5 april geen showroomverkoop zal zijn. Bij eventuele vragen kunt u terecht op het telefoonnummer van uw vestiging dat hieronder wordt vermeld.

Werkplaats enkel voor dringende gevallen en onder strikte voorzorgsmaatregelen

Voor mensen die actief zijn in de essentiële dienstverlening blijven wij beschikbaar in geval van pech. We denken daarbij aan zorgverleners, medische diensten, mensen in de voedingssector ... Zij kunnen één van onze vestiging contacteren voor dringende gevallen. Deze interventie zal evenwel achter gesloten deuren en onder strikte voorzorgsmaatregelen gebeuren. Op deze manier willen wij uzelf en onze medewerkers optimaal beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Hieronder vindt u het telefoonnummer per vestiging.

Ook indien u vragen heeft, kunt u terecht op het telefoonnummer van uw vestiging (zie hieronder) en tijdens de gekende openingsuren.

Wij blijven 100% beschikbaar

Wij werken verder achter gesloten deuren en voorzien permanentie in elk van onze zes vestigingen. Wij zijn telefonisch beschikbaar tijdens de openingsuren en op onderstaande nummers:

  • voor Brugge: 050 40 60 60
  • voor Oostende: 059 32 09 82
  • voor Tielt: 051 42 75 00
  • voor Roeselare: 051 27 20 00
  • voor Veurne: 058 31 12 43
  • voor Zarren: 051 56 72 91

Bij pech kunt u steeds terecht bij Volvo Assistance op het gratis nummer 0800 15 475.

We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Blijf veilig, zorg goed voor jezelf … U bent onze motor.