/ 08 apr 20

Paaswedstrijd voor kinderen

Het zijn geen evidente tijden, maar positief blijven is de boodschap. Daarom lanceren we deze leuke paaswedstrijd voor kinderen waarbij je kans maakt op een elektrische XC90 replica!

Win een elektrische Volvo XC90

Het zijn geen evidente tijden en al zeker niet voor de jongsten onder ons. Buiten ravotten op het speelplein of dat leuke paaskamp met de vriendjes: het is momenteel allemaal niet mogelijk. We maken er evenwel met zijn allen het beste van en daaraan wil Automobilia graag zijn steentje bijdragen.

Hoe? Met een leuke paaswedstrijd waarbij je een gloednieuwe elektrische Volvo XC90 replica voor kinderen van 3 tot 10 jaar ter waarde van 416,50 euro kan winnen! We hebben één zo'n model op voorraad en stellen deze graag ter beschikking voor deze wedstrijd.

Deelnemen op Facebook

Deelnemen aan deze wedstrijd is heel simpel:

LIKE onze Volvo Automobilia Facebook-pagina 

DEEL het bericht over de wedstrijd

Geef een COMMENT met het antwoord op de volgende vraag: Hoeveel vestigingen voor personenwagens heeft Volvo Automobilia in West-Vlaanderen?

Deelnemen kan tot en met zondagavond 12 april 2020 om 23.59 uur. Op dinsdag 14 april 2020 maken we de winnaar bekend op onze Facebook-pagina. Opgelet! Enkel wie aan bovenstaande voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor de loting van de elektrische XC90.

Veel succes en vrolijk Pasen!

Specificaties van de te winnen speelgoedauto

Twee elektrische motoren 12V 30 W, 3 versnellingen

Snelheden: 4,5 km/u, 3,6 km/u en 2,7 km/u

Bereik: tot 4,5 km of 1 uur autonomie

Herlaadbare batterij

Gewicht: 18,5 kg (21,5 kg herlaadbare batterij inbegrepen)

Afmetingen: 125 x 67 x 55 cm

Winkelwaarde: 416,50 euro