/ 26 mei 20

Let's go!

Automobilia viert zijn 60ste verjaardag. U profiteert.

Verjaardagsvoorwaarden

Automobilia viert dit jaar zijn 60ste verjaardag en u profiteert in onze showrooms. We bieden schitterende voorwaarden op alle wagens: nieuw, stock of tweedehands ... Benzine, diesel of plug-inhybride. Ontdek ze hieronder. Let's go!

Elbow Bump Deal

Ken je de Elbow Bump Deal al? Een niet te missen aanbieding waardoor je niets anders kan doen dan een elleboogje geven in onze showroom.

Ontdek alle aanbiedingen hier >>

Automobilia biedt u bijvoorbeeld een veilig uitgeruste XC40 Momentum Core T2 benzine met:

  • kleur Solid Black
  • Park Assist vooraan
  • Park Assist Camera achteraan
  • Lane Keeping Aid
  • DAB+ radio

Dit aan de uitzonderlijke prijs van €27.950 incl. BTW (catalogusprijs €30.350 - €3.000 korting)

Het grootste aanbod

Automobilia heeft het grootste aanbod Volvo Selekt-tweedehandswagens in België. Een Volvo Selekt is altijd jonger dan vijf jaar en heeft minder dan 150.000 km op de teller staan. Een grondige controle op 160 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan Volvo's hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie. Twee jaar garantie en gratis pechverhelping zijn slechts enkele van de voordelen van een Volvo Selekt-tweedehandswagen.

Klik hier voor het volledige aanbod Volvo Selekt >>

1 jaar gratis elektriciteit

Het volledige gamma Volvo Recharge plug-inhybrides is 100% fiscaal aftrekbaar: van de XC90, de enige plug-inhybride met 7 volwaardige zitplaatsen, tot de XC40, onze bekroonde SUV voor in de stad.

Bovendien krijgt u momenteel bij aankoop van een Volvo Recharge plug-inhybride het eerste jaar elektriciteit terugbetaald. 

Ontdek hier deze schitterende aanbieding >>