/ 15 okt 20

Een nieuwe bedrijfswagen? Kies een Volvo ...

... want de boekhouder zal blij zijn. Waarom? Dit vertellen we je hieronder.

Mooi belastingsvoordeel voor een praktisch uitgeruste wagen

Ondanks de populariteit bij bedrijven en werknemers liggen de bedrijfswagens steeds meer onder vuur. De overheid stuurt sterk aan op vergroening en sleutelde daarom aan het fiscaal gunstregime. Gevolg: voor vele merken betekent dit een lagere fiscale aftrekbaarheid, wat dan weer een duurdere bedrijfswagen met zich meebrengt.

Maar niet bij ons!

Wil je nog een mooi belastingsvoordeel en tegelijk een klassevolle, praktische wagen met ruime koffer en trekvermogen. Dan kies je vandaag het best voor een (deels) elektrische Volvo.

Nog steeds 100% fiscaal aftrekbaar

Sinds januari 2020 worden de fiscale aftrekbaarheid van niet-elektrische wagens of hybrides en de brandstofkosten volgens een nieuwe formule berekend. We besparen je de moeilijke wiskunde. Eindconclusie is dat de kosten voor zowat elk merk gestegen zijn.

Voor een gewone wagen met een verbrandingsmotor daalt de fiscale aftrekbaarheid. Afhankelijk van de CO2-uitstoot zelfs tot 35% waar vroeger 75% de regel was.

Volledig elektrische voertuigen (zoals de XC40 P8 Recharge) en de meeste van onze plug-inhybrides zijn wel nog (bijna) 100% fiscaal aftrekbaar.

Klassevolle en betaalbare opties bij Automobilia

Als voortrekker in het elektrisch rijden, biedt Volvo een plug-inhybrideversie voor elk van zijn modellen. Bij Automobilia kan je altijd terecht voor een bedrijfswagen met standing die je een uitzonderlijke rijervaring biedt en tegelijk goed is voor zowel jouw portemonnee als het milieu.

Onze premium plug-inhybridewagens bieden prestaties, verfijning en bekwaamheid. Ze beschikken over een elektrische actieradius tot wel 50 km en een gewone bezinemotor die je even ver brengt als je huidige wagen. Ook het elektrisch laden is eenvoudig: 's nachts bij u thuis aan het stopcontact of overdag aan een laadstation.

De gemiddelde CO2-uitstoot, afhankelijk van het uitrustingsniveau, varieert tussen de 36g/km en 85g/km. Samengevat: onze modellen geven jou recht op een fiscale aftrek tussen de 97 en 100%

Kom eens langs voor meer info

Wij hebben nog meerdere stockwagens in voorraad. Aarzel niet want iedereen wil nog genieten van deze gunstige voorwaarden.

Ontdek meer over onze (fiscaal) aantrekkelijke Volvo-modellen via onderstaande weg.

Kom langs in één van onze toonzalen >>

Reserveer een testrit >>

Stel uw vraag via ons contactformulier >>