/ 04 dec 20

Koop een Volvo en geniet van de culinaire hoogstandjes van een sterrenchef

Wie in december een Volvo koopt bij Automobilia, ontvangt een cadeaubon van een sterrenrestaurant.

Dezelfde condities zoals tijdens de Automobilia Experience Days

Dit jaar zijn er geen Automobilia Experience Days in Domein Vossenberg. Corona zorgt er voor dat we nu al het hele jaar een speciale spreidstand moeten doen.

Niet getreurd: in onze showrooms voorzijn wij tijdens de maand december dezelfde schitterende voorwaarden zoals we dat tijdens ons weekend in Domein Vossenberg doen.

Ontdek de Automobilia-vestiging in uw buurt >>

 

Geniet van culinaire hoogstandjes

De culinaire hoogstandjes van Domein Vossenberg kunnen we in de showroom niet aanbieden, maar ook daar hebben we de juiste spreidstand voor.

Wie in de maand december een nieuwe wagen of een tweedehandswagen aankoopt, trakteren wij een feestmenu van een sterrenrestaurant.

Concreet voorzien wij een cadeaubon van €350 bij een van onze Automobilia-ambassadeurs met een sterrenzaak. Je hebt keuze uit ofwel Boury Restaurant (Tim Boury - Roeselare), Hostellerie Le Fox (Stéphane Buyens - De Panne), Sans Cravate (Henk van Oudenhove - Brugge) of Carcasse (Hendrik Dierendonck - Koksijde).

Deze actie is geldig van 1 december t.e.m. 31 december 2020 op basis van een getekende verkoopsovereenkomst. Niet cumuleerbaar met andere acties.

(Indien gewenst, kan er voor dezelfde waarde een cadeaubon voorzien worden van een ander restaurant dat deel uitmaakt van het Automobilia-klantenbestand)