CNG, HET SCHOONSTE ALTERNATIEF

Als u zowel voor het milieu als voor uw budget het beste wenst, is rijden op aardgas een zeer goede keuze. De nieuwe T5 Bi-Fuelmotor van Volvo rijdt op benzine en CNG (gecomprimeerd aardgas), het schoonste fossiele alternatief dat er bestaat. Deze krachtige motor garandeert rijplezier en biedt unieke ecologische en economische voordelen. Interesse? Bezoek dan uw dichtstbijzijnde Automobilia-concessie!

The future is green!

Voordelen van Bi-Fuel

Minder uitstoot

U stoot minder uit: 95% minder fijne deeltjes, 30% minder CO2.

Tot 30% goedkoper tanken

U tankt goedkoper: 20 tot 30% goedkoper dan diesel of benzine.

Tot 60% minder verbruik

U verbruikt minder: 40 tot 60% minder brandstofverbruik.

Even snel tanken als normaal

U tankt even snel als bij diesel of benzine (dus véél sneller dan een elektrische auto opladen).

Minder motorslijtage

U hebt minder motorslijtage en minder verbrandingsresten.

Minder belasting

U betaalt minder: geen belasting op inverkeersstelling (BIV) en geen jaarlijkse verkeersbelasting.

 

De Volvo V60 Bi-Fuel

De Volvo V60 Bi-Fuel is niet alleen een veilige en comfortabele wagen, hij rijdt ook bijzonder voordelig. U verbruikt minder, tankt goedkoper en bovendien stoot u minder CO2 uit. De T5 Bi-Fuelmotor van de Volvo V60 rijdt op benzine en CNG, goed voor een gecombineerd bereik van maar liefst 1.400 km. Krachtige rijprestaties gegarandeerd dankzij de vier cilinders (245 pk).

De Volvo V60 Bi-Fuel won op 15 november 2015 de tweede Tour de Belgique New Energy. Meteen een primeur, want het was de eerste auto die CNG gebruikt als brandstof voor deze eco-marathon op de openbare weg. De Bi-Fuel scoorde niet alleen het best qua verbruik, maar ook qua autonomie. Dankzij zijn dubbele brandstoftank voor CNG en benzine bereikte hij de meet zonder ook maar één stop aan de pomp.

De Volvo V90 Bi-Fuel

Ook de nieuwe Volvo V90 is verkrijgbaar als Bi-Fuel. De motor is gebaseerd op Volvo’s veelgeprezen T5-benzinemotor met vier cilinders, goed voor 254 pk en een koppel van 350 Nm. Daar hoort een automatische versnellingsbak met 8 versnellingen bij. Topprestaties gegarandeerd! De gastank van 18 kilo geeft u een rijbereik van 400 km voor alleen gas. In combinatie met de benzinetank van 55 liter bedraagt de actieradius maar liefst 1.400 km.

Scoor nu € 4.750 korting op jouw nieuwe Volvo V40

Sluit x