/ 13 nov 18

Automobilia Experience Days 2018

Op 14, 15 en 16 december is Domein Vossenberg opnieuw het mekka voor de Volvo-liefhebber tijdens de Automobilia Experience Days.

10 jaar

Voor het tiende jaar op rij heeft de familie Soete en het volledige Automobilia-team het genoegen om u uit te nodigen naar de Automobilia Experience Days in Domein Vossenberg in Hooglede.

Scroll even naar beneden want op 14, 15 en 16 december hebben we opnieuw heel wat in petto voor u. Zo geniet u onder meer van feestelijke salonvoorwaarden op alle modellen.

We kijken er naar uit om u te ontvangen tijdens deze feestelijke editie!

  • vrijdag 14 december | 14 > 18 uur
  • zaterdag 15 december | 10 > 18 uur
  • zondag 16 december | 10 > 18 uur

Plaats van afspraak: Domein Vossenberg, Hogestraat 194, Hooglede

Professionele testritten

Ervaar verfijnde kracht en modern Scandinavisch design tijdens een testrit onder begeleiding van Automobilia-technici.

Exclusieve demo- en directiewagens

Wagens met enkele kilometers op de teller. Meteen voor u ter beschikking en tegen een uiterst scherpe prijs.

Volvo Selekt-tweedehandswagens

Automobilia is de veiligste manier om een tweedehandswagen te kopen. U vindt het grootste aanbod topoccasies in België in Domein Vossenberg.

Financiering, leasing en verzekering

Onze financiële producten zijn zowel afgestemd op de particuliere, als op de zakelijke Volvo-rijder. Maak kennis met de verschillende formules.

Rijkelijk uitgeruste V40 aan actieprijs

Geniet van een korting van maar liefst 7.745 euro bij aankoop van een nieuwe Volvo V40, uw ideale partner voor onderweg.

Zo is de Volvo V40 al voor u ter beschikking aan de feestprijs van 21.995 euro.

Prijs inclusief btw voor een Volvo V40 T2 benzine uitgerust met metaalkleur, cruise control, aluminium velgen 16", park assist achteraan en Sensus navigatie.

Private Lease op uw maat

Huur uw eigen wagen op lange termijn. Geen dure autolening, geen extra bijstand of verzekeringen. U geniet van uw eigen wagen zonder zorgen.

Twee maal Car of the Year 2018

Het is een uniek feit. Zowel de titel van World Car of the Year, de Volvo XC60, als de European Car of the Year, de Volvo XC40, ging dit jaar naar uw favoriete Zweedse merk. Het is dan ook met de nodige trots dat we u laten kennis maken met deze schitterende SUV's.

Plug-in hybride

Met de hybride kracht van de plug-in hybride produceert u minder uitstoot zonder dat u moet inleveren op een fantastische rijervaring.

U geniet bovendien van een fiscaal voordeel waarover wij u graag willen informeren.