/ 26 sep 17

Gratis naar de Nieuwpoort International Boat Show dankzij Automobilia

Automobilia is partner van de Nieuwpoort International Boat Show en stuurt je gratis naar deze driedaagse die volledig in het teken staat van de watersport. Bovendien kan je de start van de Volvo Ocean Race bij ons live volgen op groot scherm. Spektakel verzekerd!

Een gratis ticket ter waarde van €10

Automobilia is opnieuw aanwezig tijdens de Nieuwpoort International Boat Show (NIBS) met een eigen stand. NIBS vindt dit jaar plaats op 20, 21 en 22 oktober en is de ideale gelegenheid om alles omtrent watersport te ontdekken en te beleven. Je vindt er een ruim aanbod van nieuwe jachten en tweedehandsboten te water en op de kaai. Meer info vind je op de website www.nibs.be.

Kom zeker eens een kijkje nemen op de stand van Automobilia en ontdek er de XC90, XC60 en V90 Cross Country. Via onderstaande link kan je bovendien een gratis ticket downloaden. Automobilia wenst u veel plezier tijdens NIBS!

Download jouw gratis ticket >>

Volvo Ocean Race op groot scherm

Automobilia biedt je bovendien de kans om op zondag 22 oktober vanaf 13.45 uur de start van de Volvo Ocean Race in Allicante te volgen op groot scherm.

De Volvo Ocean Race wordt gezien als de zwaarste en meest prestigieuze sportwedstrijd ter wereld. De route van deze editie is de langste ooit, 45.000 zeemijlen, over vier oceanen en langs elf grote steden op vijf continenten.

De Volvo Ocean Race staat garant voor actie en snelheid, dat betekent dan ook dat je spectactulaire beelden mag verwachten. Kom dus zeker eens langs op de stand van Automobilia tijdens de Nieuwpoort International Boat Show. Tot dan!