/ 02 okt 17

De veiligste manier om een tweedehands Volvo te kopen

Koop tussen 7 oktober en 13 november een Volvo Selekt bij Automobilia en geniet van vele extra's. Ontdek snel ons ruime aanbod!

Ontdek het Volvo Selekt-aanbod

Een tweedehands Volvo met het Selekt-garantielabel krijgt die niet zomaar. De uitgevoerde controlers zijn meer dan streng, de software-updates meer dan grondig. Automobilia heeft een ruim aanbod Volvo Selekt-wagens dat je kan komen bewonderen in één van onze zes vestigingen. Of neem gewoon eens een kijkje op onze tweedehandspagina en ontdek het Volvo Selekt-aanbod van Automobilia.

Bekijk onze Volvo Selekt-wagens >>

Wagens om aan te bevelen, zelfs bij uw beste vrienden!

Automobilia gelooft rotsvast in het Selekt-garantielabel en we zouden een Volvo Selekt-wagen dan ook aanbevelen bij onze beste vrienden. Dat kan jij ook maar beter doen want je kan er momenteel een leuke verrassing mee in de wacht slepen.

Op onze Facebook-pagina loopt momenteel een leuke actie waarbij je je vrienden kan inlichten over de uitzonderlijke voorwaarden die er gedurende de maand oktober zijn op alle Volvo Selekt-wagens.

Als je dat doet maak jij zelf kans op een Volvo Automobilia VIP Experience! Een unieke ervaring waar jij en jouw beste vrienden nog lang zullen over napraten.

Naar de Facebook-pagina van Automobilia >>

Naar het actiereglement >>

Of informeer eens naar de nieuwigheden

Je mag natuurlijk ook altijd even binnenspringen om te informeren naar één van onze nieuwe modellen: de nieuwe Volvo XC60, de 'Launch Editions' van de XC40 ... Er is ook een ruime keuze aan demo- en directiewagens ter beschikking. Ons team staat klaar om jou te ontvangen. Tot snel!