/ 02 nov 17

Geniet vandaag nog van 100% fiscale aftrekbaarheid

Bij aankoop van een plug-in hybrid Volvo voor eind 2017 geniet u nog van 100% fiscale aftrekbaarheid.

Fiscale hervormingen regering-Michel

Op woensdag 25 oktober heeft de regering in een eerste lezing het wetsontwerp over de hervorming van de vennootschapsbelasting goedgekeurd. Die hervorming bevat ook een hoofdstuk over de aftrekbaarheid van de bedrijfswagens en hybrides. Dit aspect van de hervormingen gaat echter pas in voege vanaf 2018.

Concreet op vandaag

Concreet betekent dit dat plug-in hybrids zoals bijvoorbeeld de XC90 T8 die gekocht worden tot 31 december 2017 niet door de maatregelen van de regering-Michel worden getroffen. U leest het goed: gekocht en niet ingeschreven. Een aankoopbon die getekend en gedateerd wordt voor 31 december volstaat om te genieten van 100% fiscale aftrekbaarheid.

Boek een testrit >>

Stel uw beslissing niet uit

U doet er dus goed aan om uw plug-in hybrid nog dit jaar aan te kopen. Vanaf 2018 zal het percentage aftrekbaarheid sowieso gevoelig dalen voor alle plug-in hybride voertuigen.

De plug-in hybride technologie van Volvo is beschikbaar in de modellen XC90 T8, XC60 T8, S90 T8, V90 T8 en V60 D6. Ons Automobilia-team helpt u graag verder bij vragen of een aankoop.

Contacteer een Automobilia-vestiging in uw buurt >>

Vraag een offerte aan >>