/ 24 nov 17

Helemaal klaar voor de winter?

U geniet tot 31 december 2017 van hartverwarmende promoties op tal van handige Volvo-winteraccessoires.

Vergeet uw wintercheck niet!

Automobilia en Volvo bieden u, met zorgeloze winterse autoritten in het vooruitzicht, een grondige wintercheck aan voor 39 euro.
Onze ervaren en bij Volvo opgeleide onderhoudstechnici controleren uw wagen met gespecialiseerde apparatuur op 24 vitale punten. Deze controle duurt gemiddeld 35 minuten.

Maak een afspraak met uw vestiging >>

Houd altijd grip

Wist u dat sneeuwkettingen in sommige landen verplicht zijn? U kunt ze dus maar beter aan boord hebben als u deze winter op vakantie vertrekt naar typische wintersportlanden als Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Zo gaat u op geen enkele manier uit de bocht!

Ontdek de promoties >>

De bagage? Die kan het dak op!

Wintersportvakanties zijn leuk, maar ze brengen wel een hoop extra bagage met zich mee. Gelukkig heeft Volvo voor die uitdagingen een oplossing. Onze skidragers zijn ideaal als u graag uw eigen latten meeneemt en met een dakkoffer kan alle extra bagage het dak op.

Ontdek de promoties >>

Voor geen vuiltje vervaard

Met de speciaal voor uw Volvo ontworpen koffer- en vloermatten laten natte winterschoenen en skilaarzen geen vuile sporen meer na in uw auto. En dankzij onze tijdelijke kortingen zet u vuil met extra veel plezier schaakmat!

Ontdek de promoties >>

Goedgemutst de winter in

Warm gekleed zijn, hoeft niet te betekenen dat u plots alle gevoel voor stijl moet opgeven. De stukken uit de Volvo-accessoirelijn zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en zien er steeds stijlvol uit. Van de promoties zult u het bovendien vanzelf warm krijgen!

Ontdek de promoties >>