/ 11 jan 18

Zoektocht naar nieuw talent

Ben jij de onderhoudstechnieker van de toekomst voor Automobilia?

Personal Service Technicians

In tijden waar alles snel, op maat en connected is, is Volvo één van de twee overblijvende Belgische autofabrikanten die steeds op zoek is naar nieuw talent om aan deze verwachtingen te beantwoorden.

Volvo wil zijn onderhoudstechniekers doen evolueren naar personal service technicians die van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de wagen: van het eerste klantencontact tot het onderhoud van de wagen. Een service op maat dus.

Sollicitatiegesprek heruitgevonden

Met de HR90 lanceert premium autobouwer Volvo Car Belux geen nieuw type wagen, maar wel een state-of-the-art HR-partner die hen via artificial intelligence aan nieuwe profielen zal helpen voor de eerste generatie personal service technicians.

De HR90 maakt zijn première op het Brusselse Autosalon en zet nadien zijn rekruteringsopdracht verder op onder andere jobbeurzen, in scholen en bij de Volvo-dealers.

De kans is dus bestaande dat de HR90 dit jaar ook eens langskomt bij Automobilia. U hoeft echter niet te wachten op de komst van Volvo’s unieke digitale HR manager om te solliciteren bij Automobilia. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen.

Ontdek de vacatures bij Automobilia >>