/ 07 mrt 18

Opendeurdagen bij Automobilia

Automobilia nodigt je uit naar één van haar zes vestigingen. Er zijn speciale condities op al onze modellen. Je bent welkom van 26 tot en met 31 maart.

Iedereen van harte welkom

Automobilia nodigt u van harte uit naar de opendeurdagen in haar vestigingen. Van maandag 26 maart tot en met zaterdag 31 maart kunt u er alle Volvo-modellen ontdekken en voorzien wij voor u speciale condities. Ons gemotiveerd team kijkt er naar uit om u te ontvangen.

Ontdek de Automobilia-vestiging in uw buurt >>

Ervaar het rijcomfort van de XC40

“Een rit in de Volvo XC40 is ontspannender dan een cursus mindfulness …” Het zijn niet onze woorden, maar die van het populaire autoblad Auto Review. En intussen zijn wereldwijd al meer dan 20.000 mensen overtuigd van de kwaliteiten van de XC40. De bekroning als Europese Wagen van het jaar 2018 vormt de kers op de taart.

Maar het allerbelangrijkste is uiteraard hoe u hem zelf ervaart. Dat kan tijdens een testrit met Volvo's compacte SUV voor in de stad.

Boek een testrit >>

Maak kennis met het Volvo-gamma

In onze showrooms kunt u natuurlijk ook de andere Volvo-modellen ontdekken. Nieuwe wagens of wagens met enkele kilometers op de teller: tijdens onze opendeurdagen kunt u rekenen op een uiterst scherpe prijs voor de wagen van uw dromen.

Ontdek het aanbod Volvo Selekt-wagens >>