/ 10 apr 18

Aantrekkelijke promoties op onmisbare accessoires

Bij al uw voorjaarstrips is Volvo uw ideale reisgenoot. Voor elk model is er een uitgebreid assortiment handige accessoires waarvoor u bij Automobilia terechtkunt. 

Veeg de vloer aan met vuil

Belgische lentes kunnen soms nat uit de hoek komen. Dankzij de rubberen vloer-, tunnel- en koffermatten is het interieur van uw wagen feilloos beschermd tegen vuil en water. Door de grote kofferruimte van uw Volvo af te werken met een voorgevormde kofferbak met hoge rand hoeft u zich zelfs geen zorgen te maken als u eens een vuile lading vervoert.

Bekijk alle promoties >>

Eropuit met de fiets

Kunt u ook zo genieten van fietstochtjes tijdens uw verlof? De fietsdragers van Volvo zijn de perfecte oplossing voor wie de fiets op handen draagt. En als u nog geen lastdrager of trekhaak op uw wagen hebt, trekken onze mooie kortingen u wel over de streep!

Bekijk onze promoties >>

Waterdicht, licht en ijzersterk

Reist u graag in stijl? Alles wat u wilt meenemen, past zeker in een van de stijlvolle reistassen uit de Volvo Car Lifestyle Collection. Ze bestaan in verschillende handige formaten. Deze tassen zijn al even veeldzijdig als uw Volvo. Jarenlang reisplezier gegarandeerd!

Bekijk de promoties >>