/ 03 jul 18

Volvo 240 op het Cartoonfestival

Als partner van het Cartoonfestival in Knokke-Heist stelt Automobilia een authentieke Volvo 240 ter beschikking waaraan een leuke wedstrijd gekoppeld is.

Een cartooneske wereldreis

Elke zomer strijkt het Cartoonfestival neer in Knokke-Heist. Dit jaar werd het festival opgebouwd rond het thema: Groeten uit ... De top van de Vlaamse cartoonisten ging volledig los op dit thema, want vakantie is niet alleen een bron van ontspanning, maar evengoed een actieve vulkaan van ergernis! En al deze situaties zijn een buitengewoon rijke bron van inspiratie voor cartoonisten!

Kom meer te weten over dit gratis festival >>

Zweedparel

Automobilia is dit jaar partner van het Cartoonfestival en stelt een authentieke Volvo 240 ter beschikking waaraan bovendien een leuke wedstrijd gekoppeld is.

Het loont absoluut de moeite om deze Zweedparel die maar liefst 20 jaar lang de ideale kilometervreter en vakantiewagen voor heel wat gezinnen was, te gaan bewonderen in het Cartoonpaviljoen. Het is één van de maar liefst 2.862.573 wagens van dit type die van de band liepen.

Voor de hedendaagse vakantiewagen van jouw dromen, kan je heel de zomer terecht in één van onze vestigingen bij u in de buurt.

Ontdek de Automobilia-vestiging in uw buurt >>

Win een verblijf in een kusthotel

Automobilia organiseert dus een leuke wedstrijd tijdens het Cartoonfestival. De hoofdprijs? Een Bongobon Uitwaaien aan zee ter waarde van 300 euro weg. Die is goed voor 2 of 3 overnachtingen, voor 2 personen en inclusief ontbijt, in één van de 90 (Belgische én buitenlandse) kusthotels uit het aanbod.

Tijdens je verblijf krijg je bovendien de Volvo van jouw keuze ter beschikking!

Neem deel aan de wedstrijd >>