/ 13 sep 18

Volvo's meest complete formule voor pechverhelping

Volvo stelt Volvo Assistance+ voor: een nieuwe, flexibele bijstandsformule voor gegarandeerde mobiliteit, zowel in België als in het buitenland.

Voor iedereen die een Volvo modeljaar 2019 koopt

Volvo Assistance+ is een nieuwe bijstandsformule om klanten bij pech of een ongeval gegarandeerde mobiliteit te bieden of ervoor te zorgen dat ze hun reis in het buitenland zorgeloos kunnen voortzetten. Nieuwe wagens van modeljaar 2019 genieten automatisch Volvo Assistance+ gedurende drie jaar. Daarna wordt de basisformule Volvo Assistance bij elk onderhoud bij Automobilia gratis met één jaar verlengd. U kunt er ook optioneel voor kiezen om de extra's van Volvo Assistance+ te blijven genieten.

In België

In België dekt Volvo Assistance+ alle soorten pech die je met de wagen kan meemaken, zowel thuis als onderweg, tot 30 kilometer buiten de landsgrenzen. U kan uw wagen laten slepen naar eender welke Volvo-werkplaats in België of Luxemburg. In geval van panne kan u tot 5 werkdagen gebruikmaken van een vervangwagen.

In het buitenland

In het buitenland gaat de nieuwe formule nog verder. Zo kan je bijvoorbeeld als Volvo Assistance+-klant bij een grote panne (herstelling duurt langer dan 3 dagen) tot 10 werkdagen gebruikmaken van een vervangwagen. Zo kan je je reis of vakantie voortzetten zonder te hoeven wachten op de diagnose of de herstelling. Kan de wagen niet meteen hersteld worden, dan behoud je het recht op repatriëring en eenmaal thuis beschik je over een vervangwagen.

Hoe werkt het?

Een beroep doen op Volvo Assistance+ gebeurt met een simpele druk op de Volvo On Call-knop of door te bellen naar het gratis nummer 0800 15 475.

Hebt u vragen? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Automobilia-vestiging. Ons team helpt u graag verder.

Ontdek de Automobilia-vestiging in uw buurt >>