/ 06 dec 18

Vijf sterren voor de Volvo V60 en S60

De nieuwe Volvo S60-berline en V60-break hebben vandaag tijdens de Euro NCAP-veiligheidstests voor 2018 de maximale score van vijf sterren behaald.

Reputatie op gebied van veiligheid

Het resultaat bevestigt alweer dat Volvo Cars zijn reputatie als producent van wagens die consistent bij de veiligste op de weg horen niet gestolen heeft. Voor alle geteste Volvo-modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, van de compacte V40-hatchback tot de grote XC90-SUV, werd de veiligheidstechnologie bekroond met vijf sterren.

Strenger dan ooit

De Euro NCAP 2018-testnormen waren strenger dan ooit met nieuwe en strengere eisen voor de veiligheidstechnologie, met onder meer fietsdetectie met automatisch remmen en hulpsystemen voor rijstrookondersteuning. De V60 en S60 behoren tot de veiligste wagens die getest werden op basis van de nieuwe normen.

Kom testrijden met de V60

Ontdek zelf de veiligheidstechnologieën in de nieuwe Volvo V60 tijdens een testrit. Neem contact op met één van onze vestigingen, zij helpen u graag verder.

Contacteer een vestiging in uw buurt >>

Meer info over de prijzen en de beschikbaarheid van de nieuwe Volvo S60 kunt u binnenkort terugvinden op onze website. Volg ons ook via sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Volg Automobilia op Facebook >>

Volg Automobilia op Instagram >>