/ 04 jan 23

We kijken terug op 2022, maar vooruit naar 2023

Automobilia kijkt terug op een bewogen 2022 en kijkt vooruit naar een succesvol 2023! Beste Automobilia-fan, De familie Soete-Mortier en het voltallige Automobilia-team wensen jullie een gelukkig 2023, vol met nieuwe avonturen en natuurlijk, veel veilige kilometers. Laten we samen het nieuwe jaar in stijl beginnen. Ontdek hieronder de samenvatting van 2022 voor Automobilia. We starten ook het jaar 2023 met uitzonderlijk condities op het volledige gamma!

 

3 januari 2023 | Volvo Automobilia wrapped
Automobilia kijkt terug op een bewogen 2022 en kijkt vooruit naar een succesvol 2023!

Beste Automobilia-fan,
 

De familie Soete-Mortier en het voltallige Automobilia-team wensen jullie een gelukkig 2023, vol met nieuwe avonturen en natuurlijk, veel veilige kilometers. Laten we samen het nieuwe jaar in stijl beginnen.

Ontdek hieronder de samenvatting van 2022 voor Automobilia. We starten ook het jaar 2023 met uitzonderlijk condities op het volledige gamma!

 

Ontdek de condities
 
 
 

We vonden het fijn u terug van dienst te mogen zijn in 2022. We zijn ontzettend dankbaar dat jullie deel uitmaken van onze Automobilia familie.

U bent onze motor!


 
 

We kijken terug op een prachtig geslaagd event met onze klanten. We zijn fier dat we u mochten verwelkomen in Zarren en kijken uit naar komende events.

More info coming soon...


 
 

We mochten onze klanten 48.906 keer verwelkomen dit jaar in onze vestigingen. We blijven inzetten op persoonlijk service en familiale warmte.

Bedankt voor het vertrouwen!
 

Gedurende de maand januari zijn we uitzonderlijk open op de drie laatste zondagen. Kom eens langs en ontdek onze condities.

Välkommen!
 
1

Ontdek ons breed gamma aan direct leverbare selektwagens!2

Gedurende de maand januari zijn er uitzonderlijk saloncondities bij uw Automobilia verdeler. Kom eens langs en ontdek onze condities.
Välkommen!
 
Ontdek de condities