/ 11 mei 23

Ontdek ons Gamma op de Automobilia Experience Days in de Vossenberg!

Volvo Automobilia organiseert op 16, 17 en 18 juni de Automobilia Experience Days in het prachtige domein Vossenberg. Dit evenement belooft een unieke ervaring te worden voor autoliefhebbers van alle leeftijden. De familie Soete-Mortier en het voltallige Automobilia team nodigen u uit voor een weekend met meer dan 100 direct leverbare wagens, uitzonderlijke voorwaarden en professionele testritten. Dus pak je agenda erbij en zet deze data vast, want je wilt dit niet missen!

Meer dan 100 direct leverbare wagens beschikbaar

Tijdens de Automobilia Experience Days kun je genieten van een uitgebreide selectie van meer dan 100 direct leverbare Volvo-wagens. Of je nu op zoek bent naar een elegante sedan, een ruime SUV of een sportieve hatchback, je zult zeker een model vinden dat bij jouw wensen en behoeften past. Bovendien staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en al je vragen te beantwoorden.

Uitzonderlijke Automobilia voorwaarden

Als bezoeker van de Automobilia Experience Days krijg je de kans om te profiteren van uitzonderlijke Automobilia voorwaarden. Of je nu interesse hebt in een aankoop, lease of financiële regeling, onze speciale aanbiedingen en kortingen maken het nog aantrekkelijker om een nieuwe Volvo aan te schaffen. Bovendien kun je rekenen op uitstekende service en een naadloze koopervaring, waarbij we al je wensen en eisen in acht nemen.

Laatste kans tot aankoop PHEV met maximaal 100% fiscale aftrekbaarheid

Voor wie geïnteresseerd is in hybride auto's met fiscale voordelen, is dit het moment om toe te slaan. Tijdens de Automobilia Experience Days bieden we de laatste kans om een Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) aan te schaffen met maximaal 100% fiscale aftrekbaarheid. Deze auto's combineren de kracht van een verbrandingsmotor met de efficiëntie van elektrische aandrijving, waardoor je zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend kunt rijden. Mis deze unieke gelegenheid niet!

We verwelkomen u graag!

Tot slot willen we je van harte uitnodigen om deel te nemen aan de Automobilia Experience Days op 16, 17 en 18 juni in domein Vossenberg. Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om de nieuwste Volvo-modellen te ontdekken, advies in te winnen van experts en misschien zelfs een proefrit te maken. Dit uiteraard in combinatie met een hapje en een drankje. Of je nu een fervent autoliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de innovaties van Volvo, er is voor ieder wat wils. Zet deze data in je agenda en verzeker jezelf van een onvergetelijke autobeleving!