/ 14 jan 19

Winnaar Customer Satisfaction Award 2018

Automobilia mag zich een jaar lang laureaat noemen van deze klantvriendelijkheidsprijs van Volvo Car Belux.

Designed around you

Het Volvo-merk is gebouwd op 90 jaar erfgoed waar alles rond de mensen draait. Om die reden riep Volvo Car Belux de Customer Satisfaction Award in het leven. Deze klantvriendelijkheidsprijs beloont de Volvo-verdeler die in 2018 al zijn Sales- en Service-klanten beloond heeft met een uitmuntende dienstverlening.

Alle Volvo-verdelers werden onderverdeeld in 3 categorieën. Onze vestigingen in Oostende en Roeselare werden primus in hun categorie en hielden elk ruim 20 andere verdelers achter zich. Hierdoor zijn we ook de enige in Vlaanderen die deze titel mag gebruiken.

Bedankt aan al onze klanten

U bent onze motor is voor Automobilia geen loos begrip en we zijn dan ook uitermate fier op deze bekroning die er kwam dankzij de positieve beoordelingen van onze klanten. Deze award is een extra boost voor al onze vestigingen om ook in de toekomst een uitmuntende service te blijven bieden aan onze klanten.

Bedankt aan al onze klanten voor de waardering. Vertel het verder, onze enthousiaste teams kijken er naar uit om u ook dit jaar te ontvangen.

Bedankt aan kunstenares Sabine Van Eynde voor het prachtige glaskunstwerk dat een mooi plaatsje zal krijgen in onze showrooms. Het verhaal achter haar award kan je hier lezen.