/ 02 sep 22

Nieuwe fiscale regels voor bedrijfswagens: bestel uw wagen op tijd!

Beste Automobilia-Fan, bestel nu nog een Plug - In Hybride en geniet van het maximale fiscale voordeel!

Met ingang van 1 januari 2023 geldt voor plug-in hybrides een bijzondere voorwaarde. De brandstofkosten zijn momenteel fiscaal aftrekbaar in dezelfde verhouding als de kostprijs van het voertuig. Bestellingen die na 1 januari 2023 worden geplaatst, zullen hier niet meer onder vallen.
 

De besteldatum is belangrijk.

De overheid kijkt altijd naar de besteldatum en niet naar de leverings- of registratiedatum om te bepalen wanneer nieuwe regels in werking treden. 
 

Automobilia helpt u graag verder om wegwijs te zijn in dit fiscale doolhof en samen met u een oplossing op maat te vinden. Maak snel een afspraak bij één van onze vestigingen voor persoonlijk advies.

 

Volvo Automobilia: De expert voor uw fleet

De fiscaliteit van hybride en elektrische wagens wordt - zeker tijdens de overgangsperiodes - enorm complex voor de klanten. Reden te meer om als werkgever u te laten begeleiden en zo inzicht te hebben in de Total Cost of Ownership. Door de steeds

veranderende fiscale regels rond bedrijfswagens, is er vraag naar een duidelijk kostenplaatje. Daar zet Automobilia nu volop op in. “De focus ligt meer en meer, naast een persoonlijke service, op fiscale begeleiding van onze klanten. "

Ik heb interesse!