/ 04 jan 23

De Volvo XC40 Recharge kwam in de "autobest - test" verder dan de opgegeven WLTP-actieradius!

De XC40 Recharge is een van de meest populaire elektrische SUV's op de markt. Volgens de test van Autobest is de werkelijke actieradius van deze auto zelfs groter dan de officiële WLTP-range. Dit betekent dat je nog verder kunt rijden voordat je opnieuw moet opladen.

De XC40 Recharge is de elektrische variant van de populaire Volvo XC40 SUV en is onlangs getest door Autobest op elektrisch rijbereik. Het resultaat was verbluffend: de werkelijke actieradius van de XC40 Recharge bleek zelfs groter te zijn dan de officiële WLTP-range! Dit betekent dat je nog verder kunt rijden voordat je opnieuw moet opladen.

Maar de XC40 Recharge is niet alleen goed voor de afstand die je kunt afleggen, ook qua prestaties scoort deze elektrische SUV bovengemiddeld. Volgens de test van Autobest presteert de XC40 Recharge beter dan de rest van zijn klasse. De auto is krachtig en zuinig tegelijk, wat betekent dat je niet alleen een comfortabele rit hebt, maar ook nog eens bespaart elektrische kosten.

Het interieur van de XC40 Recharge is ruim en modern, met veel opbergmogelijkheden en een goed uitgerust infotainmentsysteem. Bovendien is de XC40 Recharge duurzaam: de auto is gemaakt van gerecyclede materialen en heeft geen uitstoot van schadelijke stoffen. Kortom, als je op zoek bent naar een elektrische SUV die zowel praktisch als duurzaam is, dan is de XC40 Recharge een uitstekende keuze.

Wilt u ook het rijgenot van de XC40 zelf ervaren? Maak snel een afspraak voor een testrit!

 

Bron: autogids.be