/ 17 aug 22

Meer dan 100 direct leverbare directie en Volvo Selekt wagens op de Automobilia Experience Days.

De Familie Soete nodigt u uit

We hebben het persoonlijk contact met onze klanten gemist. 

Op 26, 27 en 28 augustus nodigt de familie Soete en het voltallige Automobilia team u uit in hun showroom in Zarren om het volledige Volvo-gamma met de nieuwste modellen te ontdekken onder unieke voorwaarden. Niet alleen elektrisch rijden staat centraal maar ook hun aanbod direct leverbare Selekt wagens.

Meer dan 100 direct leverbare wagens

We kijken uit naar morgen maar zijn er ook voor u vandaag. Om de lange levertijden in de automotivesector op te vangen, hebben we alles in het werk gesteld om u een uitgebreid aanbod aan Volvo Selekt cars te brengen dat direct leverbaar is.

En dit met resultaat, Automobilia is er in geslaagd om voor u een aanbod te voorzien van meer dan 100 direct leverbare directie en Volvo Selekt wagens. Dit alles gedurende 1 weekend op 1 centrale locatie in onze showroom in Zarren.

Veiligheid en persoonlijke service

De focus ligt niet alleen op persoonlijke service en beschikbaarheid maar ook op de veiligheid. Aan de hand van een tuimelwagen en een simulator willen we jullie meer dan ooit bewust maken van de gevaren in het verkeer.

The future is now

Ontdek de volledig elektrische C40 op de Automobilia Days in Zarren tijdens het laatste weekend van augustus. De familie Soete en het voltallige Automobilia team verwelkomt u graag in onze showroom. Bij Automobilia staat persoonlijk advies op maat nog centraler dan ooit tevoren.

Meer informatie kan u vinden op ons Facebook-event of bij uw Automobilia-verdeler