Geschiedenis Geschiedenis Missie & visie Missie & visie Vestigingen Vestigingen

Missie & visie

Onze <span>missie</span>

Onze missie

De missie van Automobilia is een warm familiebedrijf onderhouden dat toegankelijk is voor haar eigen personeel en haar klanten, en zich bovendien integreert in het lokale gebeuren. 

Onze familiale structuur laat ons dus ook toe zo dicht mogelijk te staan bij jullie. Onze topprioriteit is dan ook klantentevredenheid, wat we al de afgelopen 60 jaar heel hoog in het vaandel hebben gedragen.

Door onze warme en open structuur willen we zoveel mogelijk het leven van al onze stakeholders positief inkleuren. Zo sponsort Automobilia verschillende sportclubs, artiesten, evenementen ...

Onze <span>visie</span>

Onze visie

Automobilia wil blijven groeien en een positieve stimulans in haar omgeving brengen. Om te blijven groeien, zorgen we nu al voor duurzaam ondernemen. Ons doel is dan ook een continue groei bewerkstelligen met aandacht voor mens en milieu.

Take a ride to the future tijdens de Automobilia Experience Days in Zarren.

Op 26, 27 en 28 augustus krijgt u de kans de vernieuwde modellen te ontdekken, waaronder de C40 Crossover. Daarnaast bieden wij u een ruim aanbod aan meer dan 100 directie en Volvo Selekt wagens. De verscheidene vestigingen zullen niet open zijn, maar ons gamma is beschikbaar in onze Showroom te Zarren. 

De familie Soete en het Automobilia-team heet u van harte welkom.

Meer informatie is te vinden op onze eventpagina.

Sluit x