Nieuws

/ 08 sep 23

Voordelen van een Volvo plug-inhybride

Wist je dat :

* Volvo plug-in hybrides een groot elektrisch rijbereik (tot 90km) hebben ; voor dagelijkse ritten kan je dus meestal full elektrisch rijden

* De fiscale aftrekbaarheid van een plug-inhybride als bedrijfswagen in 2023 èn 2024 nog steeds 100% is.  Pas vanaf 2025 daalt deze met 25% per jaar.

* De CO2-bijdrage voor werkgevers zich in de laagste categorie bevindt

Vraag je testrit aan in één van de Automobilia vestigingen : www.automobilia.be/testrit

 

lees meer
/ 30 aug 23

Terug naar school, hou het veilig!

Veilig terug naar school. 

Pas op in het verkeer met je fiets of als voetganger.  Zelfs met een dode hoekcamera kan de truckchauffeur u niet altijd zien! 

Ga nooit vlak achter of vlak voor een truck staan, of onder de rechter buitenspiegel van de truck.  De chauffeur kan u niet zien!

lees meer
/ 16 aug 23

MIDSUMMER SALE ALERT

Volvo Selekt voertuigen direct leverbaar met onweerstaanbare kortingen!

Profiteer nu bij Automobilia van onze uitzonderlijke condities op demo, directie- en 2e handswagens.

Een werkelijk ongezien aanbod.  Wacht niet langer, maak je keuze. Dit is uw kans!

lees meer
/ 11 mei 23

Volvo Automobilia Roeselare en Oostende winnen Volvo customer satisfaction award

Binnen de automotive industrie is klanttevredenheid van onschatbare waarde. Het vermogen om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en hen een uitstekende ervaring te bieden, is van cruciaal belang voor het succes van een automerk. Bij Volvo Automobilia Groep zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze vestigingen in Roeselare en Oostende recentelijk de prestigieuze Volvo Customer Satisfaction Award hebben gewonnen. Deze erkenning is een bevestiging van onze voortdurende inzet voor klanttevredenheid en het leveren van uitmuntende service.


Klanttevredenheid staat centraal

Binnen Volvo Automobilia Groep hebben we altijd gestreefd naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten en het bieden van hoogwaardige service-ervaringen. Onze vestigingen in Roeselare en Oostende hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare Volvo-dealers. Door een persoonlijke aanpak te combineren met diepgaande kennis van Volvo-producten, hebben we een sterke band opgebouwd met onze klantenkring.

Klanttevredenheid staat centraal in het bedrijfsmodel van Volvo Automobilia Groep. Als erkende Volvo-dealer streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige voertuigen te leveren, maar ook een uitstekende klantenservice te bieden gedurende de gehele levenscyclus van de auto. We begrijpen dat tevreden klanten loyale klanten worden en dat mond-tot-mondreclame een krachtig instrument is voor onze groei en succes.

Erkenning

Het winnen van de Volvo Customer Satisfaction Award is een erkenning van onze voortdurende toewijding aan klanttevredenheid. Deze prijs wordt toegekend aan Volvo-dealers die uitblinken in verschillende aspecten van klantenservice, waaronder de kwaliteit van de dienstverlening, klantgerichtheid en het vermogen om aan de behoeften en wensen van klanten te voldoen.

Het voortzetten van uitmuntendheid
Door te investeren in klanttevredenheid en erkenning te krijgen, zoals de Volvo Customer Satisfaction Award voor onze vestigingen in Roeselare en Oostende, benadrukken we het belang van een positieve klantervaring. Het is een signaal naar ons hele dealernetwerk dat klantgerichtheid en uitmuntende service van onschatbare waarde zijn voor ons merk.

Het voortzetten van uitmuntendheid: Met de Volvo Customer Satisfaction Award op zak hebben we als Volvo Automobilia Groep een belangrijke mijlpaal bereikt. We zijn er echter van doordrongen dat deze erkenning slechts het begin is van een voortdurende reis naar uitmuntendheid. Klantverwachtingen evolueren voortdurend en het is aan ons als Volvo-dealer om hierop in te spelen en onze service voortdurend te verbeteren.

lees meer
/ 04 jan 23

We kijken terug op 2022, maar vooruit naar 2023

Automobilia kijkt terug op een bewogen 2022 en kijkt vooruit naar een succesvol 2023! Beste Automobilia-fan, De familie Soete-Mortier en het voltallige Automobilia-team wensen jullie een gelukkig 2023, vol met nieuwe avonturen en natuurlijk, veel veilige kilometers. Laten we samen het nieuwe jaar in stijl beginnen. Ontdek hieronder de samenvatting van 2022 voor Automobilia. We starten ook het jaar 2023 met uitzonderlijk condities op het volledige gamma!

 

3 januari 2023 | Volvo Automobilia wrapped
Automobilia kijkt terug op een bewogen 2022 en kijkt vooruit naar een succesvol 2023!

Beste Automobilia-fan,
 

De familie Soete-Mortier en het voltallige Automobilia-team wensen jullie een gelukkig 2023, vol met nieuwe avonturen en natuurlijk, veel veilige kilometers. Laten we samen het nieuwe jaar in stijl beginnen.

Ontdek hieronder de samenvatting van 2022 voor Automobilia. We starten ook het jaar 2023 met uitzonderlijk condities op het volledige gamma!

 

Ontdek de condities
 
 
 

We vonden het fijn u terug van dienst te mogen zijn in 2022. We zijn ontzettend dankbaar dat jullie deel uitmaken van onze Automobilia familie.

U bent onze motor!


 
 

We kijken terug op een prachtig geslaagd event met onze klanten. We zijn fier dat we u mochten verwelkomen in Zarren en kijken uit naar komende events.

More info coming soon...


 
 

We mochten onze klanten 48.906 keer verwelkomen dit jaar in onze vestigingen. We blijven inzetten op persoonlijk service en familiale warmte.

Bedankt voor het vertrouwen!
 

Gedurende de maand januari zijn we uitzonderlijk open op de drie laatste zondagen. Kom eens langs en ontdek onze condities.

Välkommen!
 
1

Ontdek ons breed gamma aan direct leverbare selektwagens!2

Gedurende de maand januari zijn er uitzonderlijk saloncondities bij uw Automobilia verdeler. Kom eens langs en ontdek onze condities.
Välkommen!
 
Ontdek de condities
lees meer
/ 04 jan 23

De Volvo XC40 Recharge kwam in de "autobest - test" verder dan de opgegeven WLTP-actieradius!

De XC40 Recharge is een van de meest populaire elektrische SUV's op de markt. Volgens de test van Autobest is de werkelijke actieradius van deze auto zelfs groter dan de officiële WLTP-range. Dit betekent dat je nog verder kunt rijden voordat je opnieuw moet opladen.

De XC40 Recharge is de elektrische variant van de populaire Volvo XC40 SUV en is onlangs getest door Autobest op elektrisch rijbereik. Het resultaat was verbluffend: de werkelijke actieradius van de XC40 Recharge bleek zelfs groter te zijn dan de officiële WLTP-range! Dit betekent dat je nog verder kunt rijden voordat je opnieuw moet opladen.

Maar de XC40 Recharge is niet alleen goed voor de afstand die je kunt afleggen, ook qua prestaties scoort deze elektrische SUV bovengemiddeld. Volgens de test van Autobest presteert de XC40 Recharge beter dan de rest van zijn klasse. De auto is krachtig en zuinig tegelijk, wat betekent dat je niet alleen een comfortabele rit hebt, maar ook nog eens bespaart elektrische kosten.

Het interieur van de XC40 Recharge is ruim en modern, met veel opbergmogelijkheden en een goed uitgerust infotainmentsysteem. Bovendien is de XC40 Recharge duurzaam: de auto is gemaakt van gerecyclede materialen en heeft geen uitstoot van schadelijke stoffen. Kortom, als je op zoek bent naar een elektrische SUV die zowel praktisch als duurzaam is, dan is de XC40 Recharge een uitstekende keuze.

Wilt u ook het rijgenot van de XC40 zelf ervaren? Maak snel een afspraak voor een testrit!

 

Bron: autogids.be

lees meer
/ 08 nov 22

Bestel nu uw winterwielen en geniet van 3 +1 Gratis

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

lees meer
/ 06 okt 22

Elektrisch rijden: hoe je actieradius vergroten?

Vermijd laadstress aan de hand van deze 5 tips om je actieradius te vergroten

________________________________________

WIN UW ENERGIE TERUG

Uw elektrische Volvo zal vanaf dat u uw voet van de pedaal haalt, uit zichzelf remmen. Hierbij komt heel wat energie vrij, dankzij de technologie in uw Volvo wordt deze gebruikt om uw wagen op te laden. Ga slim om met deze techniek, zo kan u verder rijden met één acculading. Daarbij slijten uw remmen ook veel minder snel.

ENERGIE BESPAREN DOOR TE ANTICIPEREN

Anticipeer goed in het verkeer, versnellen kost veel energie. Daarom is het goed om op de juiste moment te versnellen. Als u minder optrekt en remt, dan verbruikt u minder energie. Het is dus belangrijk om goed vooruit te kijken in het verkeer en vloeiend te rijden.

 

Rijden met hoge snelheid leidt altijd tot een hoger energieverbruik. De accu is sneller leeg als u sportief rijdt. Als u goedkoop wilt rijden, raden wij u af om te snel te gaan. Tussen 120 en 130 km/u is er een verschil van 20%. De verandering in snelheid zal een aanzienlijke invloed hebben op het verbruik, maar nauwelijks op de rijtijd. Omdat u op lange afstanden minder vaak hoeft te tanken, bent u met een lager tempo sneller ter plaatse. Rijd met 100 km/u om uw actieradius te vergroten.

CRUISE CONTROL

Aan een constante snelheid verbruikt u, net als bij een brandstofwagen, minder energie. Om een regelmatige snelheid te bewaren kan u gebruik maken van cruise control. Wist u dat elke elektrische wagen van Volvo al vanaf het plus pakket standaard is uitgerust met adaptieve cruise control. Dit zorgt niet alleen voor een groter bereik en comfort, ook vermijd u snelheidsboetes.  

VERWARM OF VERKOEL AAN DE LAADPAAL

Verwarming en airco verbruikt een hoop energie. Als je deze uitzet, heeft dit een aanzienlijk verschil in uw rijbereik. Mocht u deze toch nodig hebben in de zomer of winter, kan je deze al op voorhand aanleggen terwijl de wagen aan de laadpaal staat.

BANDENSPANNING

Controleer regelmatig uw bandenspanning. Het is niet alleen veilig, maar volle banden verminderen de weerstand op het wegdek. Dit zorgt automatisch voor een lager energiegebruik. We raden af om niet te rijden met een overdreven spanning, dit is onveilig en zorgt voor een langere remweg die nefast is voor de grip op het wegdek.  

lees meer
/ 02 sep 22

Nieuwe fiscale regels voor bedrijfswagens: bestel uw wagen op tijd!

Beste Automobilia-Fan, bestel nu nog een Plug - In Hybride en geniet van het maximale fiscale voordeel!

Met ingang van 1 januari 2023 geldt voor plug-in hybrides een bijzondere voorwaarde. De brandstofkosten zijn momenteel fiscaal aftrekbaar in dezelfde verhouding als de kostprijs van het voertuig. Bestellingen die na 1 januari 2023 worden geplaatst, zullen hier niet meer onder vallen.
 

De besteldatum is belangrijk.

De overheid kijkt altijd naar de besteldatum en niet naar de leverings- of registratiedatum om te bepalen wanneer nieuwe regels in werking treden. 
 

Automobilia helpt u graag verder om wegwijs te zijn in dit fiscale doolhof en samen met u een oplossing op maat te vinden. Maak snel een afspraak bij één van onze vestigingen voor persoonlijk advies.

 

Volvo Automobilia: De expert voor uw fleet

De fiscaliteit van hybride en elektrische wagens wordt - zeker tijdens de overgangsperiodes - enorm complex voor de klanten. Reden te meer om als werkgever u te laten begeleiden en zo inzicht te hebben in de Total Cost of Ownership. Door de steeds

veranderende fiscale regels rond bedrijfswagens, is er vraag naar een duidelijk kostenplaatje. Daar zet Automobilia nu volop op in. “De focus ligt meer en meer, naast een persoonlijke service, op fiscale begeleiding van onze klanten. "

Ik heb interesse!
 
lees meer
/ 17 aug 22

Meer dan 100 direct leverbare directie en Volvo Selekt wagens op de Automobilia Experience Days.

De Familie Soete nodigt u uit

We hebben het persoonlijk contact met onze klanten gemist. 

Op 26, 27 en 28 augustus nodigt de familie Soete en het voltallige Automobilia team u uit in hun showroom in Zarren om het volledige Volvo-gamma met de nieuwste modellen te ontdekken onder unieke voorwaarden. Niet alleen elektrisch rijden staat centraal maar ook hun aanbod direct leverbare Selekt wagens.

Meer dan 100 direct leverbare wagens

We kijken uit naar morgen maar zijn er ook voor u vandaag. Om de lange levertijden in de automotivesector op te vangen, hebben we alles in het werk gesteld om u een uitgebreid aanbod aan Volvo Selekt cars te brengen dat direct leverbaar is.

En dit met resultaat, Automobilia is er in geslaagd om voor u een aanbod te voorzien van meer dan 100 direct leverbare directie en Volvo Selekt wagens. Dit alles gedurende 1 weekend op 1 centrale locatie in onze showroom in Zarren.

Veiligheid en persoonlijke service

De focus ligt niet alleen op persoonlijke service en beschikbaarheid maar ook op de veiligheid. Aan de hand van een tuimelwagen en een simulator willen we jullie meer dan ooit bewust maken van de gevaren in het verkeer.

The future is now

Ontdek de volledig elektrische C40 op de Automobilia Days in Zarren tijdens het laatste weekend van augustus. De familie Soete en het voltallige Automobilia team verwelkomt u graag in onze showroom. Bij Automobilia staat persoonlijk advies op maat nog centraler dan ooit tevoren.

Meer informatie kan u vinden op ons Facebook-event of bij uw Automobilia-verdeler

lees meer
/ 30 mei 22

Ook klaar voor de volgende trip?

Ga je op weekend of binnenkort op grote vakantie, zorg er dan voor dat uw wagen goed uitgerust is.

Bestel tijdig uw dakkoffer of fietsenrek of andere uitrusting.

Of maak uw afspraak voor het nazicht van uw wagen.  

Zo kan u veilig en wel op vakantie vertrekken.

 

lees meer
/ 18 apr 22

Automobilia wint voor de 4e maal op rij de Volvo Customer Satisfaction Award

Volvo peilt permanent naar de klantentevredenheid van het kliënteel bij de dealers.

Ieder jaar wordt de dealer met de hoogste klantentevredenheid beloont in zijn categorie met de Customer Satisfaction Award.

De groep Automobilia wist ondertussen 4 x op een rij deze award binnen te rijven.  Elke afdeling van Automobilia scoort hierbij hoge toppen.

Proficiat aan onze teams, en een dikke dank u wel aan onze klanten!

lees meer
/ 15 apr 22

Gaat u ook graag met de fiets op stap?

Volvo Automobilia heeft voor u de passende oplossing.

Zowel voor gewone fietsen, als voor de zwaardere elektrische fietsen hebben wij fietsendragers in ons aanbod.

Contacteer ons voor meer info.

lees meer
/ 15 mrt 22

Ontdek ons vernieuwd Volvo Selekt aanbod : direct leverbaar

We hebben ons assortiment 2e handswagens met het Volvo Selekt label fors uitgebreid.

Wist je dat Volvo Selekt staat voor :

- jonger dan 5 jaar

- minder dan 150.000 km

- extra gecheckt op meer dan 100 punten

U hebt de keuze tussen brandstofmotoren (diesel & benzine), plugin-hybride en full elektrische recente 2e handsvoertuigen.

Maak hier en nu uw keuze!

lees meer
/ 03 jan 22

RIJ IN ALLE VRIJHEID MET EEN VOLVO PLUG-IN HYBRIDE

 

* overschakelen op verbrandingsmotor voor lange ritten
* toegang tot lage emissiezone
* eenvoudig thuis of onderweg opladen.

Al onze Volvo modellen plug-in hybride zijn 100% fiscaal aftrekbaar voor beroepsdoeleinden.

 

lees meer
/ 31 dec 21

PRETTIG EINDEJAAR


Het hele Automobilia Team wenst iedereen prettig eindejaar en heel veel positieve energie in 2022! 

Ook volgend jaar kan u verder op ons rekenen, want u bent onze motor! 

lees meer
/ 14 dec 21

Volvo C40 crossover full electric : nu in de showroom

lees meer
/ 17 mrt 20

De geschiedenis van Volvo in miniatuur

Het is even niet het ideale moment om naar onze showrooms te komen. Daarom brengen wij in de komende dagen, als hart onder de riem voor velen, de geschiedenis van Volvo in miniatuur naar jouw thuis.
 

lees meer